Få lavet en skulptur


OBS. JEG HAR DESVÆRRE IKKE TID TIL AT LAVE SPECIALOPGAVER FOR TIDEN!


Hvis det kan tænkes, så kan det også laves. Fra helt små skulpturer og relieffer til portrætter i ler og gips, op til en helt stor skala, som statuer, gargoyler og skulpturelle faceader i beton. Sammen kan vi skabe lige præcis det du/i ønsker. Processen forløber således:

Idéen


Du får en idé til en skulptur du gerne vil have lavet. Måske er din idé veldefineret fra starten, men det kan også være, at den nærmere er et udgangspunkt, vi kan arbejde ud fra.


Måske vil du gerne have lavet et portræt, eller det kan være du har et digt, du gerne vil have en skulpturel fortolkning af. Det kan også være du vil have lavet et stort relief til din butiksfacede eller en forstørring af dit øre til at hænge på væggen. Det er i virkeligheden kun fantasien der sætter grænsen!

Brainstorm


Du har din idé og er nu klar til at kontakte mig. Det kan du gøre her!


Alt efter hvor veldefineret og ligetil din idé er, snakker vi nu sammen om, hvordan vi får realiseret dine tanker. 

Udvælgelse


En del af samtalen kommer til at være udvælgelsen af materiale og finish.


Det har stor betydning for udtrykket, hvilket materiale skulpturen laves i. Er det en skulptur i ler har det også meget stor betydning, om den får et skinnende eller mat finish, med eller uden glasur. Skabelsen


Det er nu blevet tid til at lave skulpturen. 


Det kan både være en ret hurtig affære, men det kan også tage måneder. Når jeg skriver "hurtig" skal man nok regne med minimum 1-2 uger. Materialer især sætter begrænsninger for, hvor hurtigt jeg kan arbejde. Selve arbejdstiden varierer også kraftigt fra projekt til projekt.  
Færdig


Skulpturen er nu færdig og klar til at blive sendt til sit nye hjem. 


I visse tilfælde er det upraktisk at sende skulpturer, og med unikke værker er det desuden risikabelt med pakkeposten. Vi finde en løsning til din specifikke skulptur og det er altid muligt at hente den i Århus-omegn.