Glaserede maskerPå min webshop finder du mit aktuelle udvalg af masker. Det er dog også muligt at bestille en af mine serieproducerede masker (Even, Evos og Dank), med en glasur på. Mine serieproducerede masker laver jeg i serier på 20, så når der er produceret 20 Even, stopper masken med at blive lavet. Hver afstøbning i enten blåler eller hvidler koster 1.250 kr. Ønsker du en unik version af de serieproducerede masker, er der flere muligheder:


1. På min webshop har jeg unikke formæssige versioner og enkelt glaserede.   Pris 1.700 kr.

2. På denne side kan du se mulighederne for forskellige glasurer.                        Pris 1.700 kr.

Ønsker du en unik version af de serieproducerede masker, med en farve og finish, så masken passer ind i netop dit hjem, så er du kommet til det rette sted. Det kan være svært at forestille sig hvordan en maske ændrer karakter, når den ændrer farve og finish (blank, mat). Derfor har jeg lavet denne guide, som visuelt skal give et indtryk af forskellige typer glasurer, når det kommer til masker. 

Jeg laver kun én af en given glasurtype pr.

serieproducerede maske, så det er først til mølle!

De tre serieproducerede masker


Jeg har indtil videre tre serieproducerede masker (Even, Evos og Dank). Herunder kan du se dem uden glasur.

Even

Evos

Dank

Valgmuligheder


Her er de glasurer det er muligt at købe en serieproduceret maske med. Det kan være svært at se præcis hvilken farve de har ud fra billedet og det kan også variere lidt fra brænding til brænding. Men skruer du lyset helt op på din computer eller telefon, brude billederne herunder give et godt indtryk af, hvilke muligheder du har. 

Blank mørkerød

5568

Blank tenmoku

1347

Blank hvid

1019-1302

Mat sort

2422

Blank kobbergrøn

1373

Blank rød

2506

Mat brun-sort

2509

Blank lysegrøn

2340

Blank dybblå

p20

Halvmat violtet

2489

Blank agatgrøn

4028

Sådan får du lige den maske, du gerne vil have!


Når du har bestemt dig for en af de serieproducerede masker, vælger du en af ovenstående galsurer, som du gerne vil have på den. Det gør du ved at skrive maskens navn "Even", "Evos" eller "Dank" efterfulgt af glasuren du gerne vil have, i en mail til jacoblaoru@gmail.com eller ved at notere det i min kontaktformular, som du finder her.

Eksempel: "Jeg ønsker at købe Even i blank dybblå, p20"

Du modtager herefter en mail, hvor jeg enten bekræfter din bestilling, eller afviser den (hvis jeg allerede har lavet en af den pågældende maske med den pågældende glasur). Hvis du får en bekræftelse, går der nogle uger før masken er klar, da den skal laves fra bunden. Herunder kan du se resultatet af bestillings-eksemplet ovenfor.