Fragmenter

Ansigtefragmenterne udspringer fra et indgående arbejde med ansigtet og med portrættering af forskellige menneskers ansigtstræk. De trækker en rød tråd igennem Jacob Laoru's arbejde fra interaktionsskulpturerne til studierne af ansigter. De åbner op for, at Jacob ikke selv i alle tilfælde står med sidste hånd på værket, da man selv kan sammensætte fragmenterne som man vil. Desuden udvider de Jacobs skulpturelle univers ud i et utal af forskellige ansigter, når de med forskellige glasurer kan komplimentere hinanden på et utal af måder.


De er tænkt både som enkeltstående værker, der enten kan hænge eller stå, og så er de frem for alt tænkt, som et slags samlingsobjekt, hvor flere elementer bygger en helhed. Fragmenterne glaseres, oftest med glasurer der har spil i sig, så hvert enkelt fragment er sit eget og indbyder til at slippe kreativiteten løs, når der skal laves nye sammensætninger. På den måde bliver værkerne meget individuelle og personlige.


Herunder er et billedgalleri, med enkelte af de mange fragmenter. Se flere fragmenter webshoppen eller på Jacobs instagram.