PORTFOLIOJeg arbejder i ler, som brændes og i de fleste tilfælde glaseres. Jeg har både erfaring med stor og lille skala og udvikler løbende på teknikker og produkter. Her kan du se nogle af de temaer jeg arbejder med.

Fagmenter


Dissekeret og sammensat påny.


Ansigtsfragmenterne er et forsøg på at nedbryde ansigter til sansemoduler. De fungerer både i egen ret og sammen, sammensat i forskellige kombinationer. Her kan man både sammensætte dem i samme glasur, eller med forskellige glasurer. De kan både hænge og stå, men kommer for alvor til deres ret, når de hænger sammen og skaber nye ansigter, som bliver til i modtagerens hænder.

Masker


Ansigtet sanser og vi sanser ansigter. Vi genkender mennesker på ansigtet, forelsker os i ansigter og sanser verden med vores ansigter. 


Ansigterne laver jeg i naturlig størrelse. Her kaldes dem masker, da de er tænkt til at hænge som masker på vægge. De laves både som serieproducerede og unikke masker.   

Hænder


Hænder føler og rør. De arbejder for os og siger meget om os. De sætter aftryk og samler indtryk. Vi holder, mærker og taler med vores hænder. 


Hænderne er ligesom maskerne skabt til at hænge på vægge. De portrætterer følelser og sociale bånd. 

Mennesker


Hvem er jeg? Hvem er vi? Og hvordan forholder vi os til hinanden? Følelser, intentioner, vilje og sansninger - mennesket er uudtømmeligt.


Skulpturerne af mennesker er lavet her, for at forstå og prøve grænser. De falmer, forvitrer og nedbrydes. De laves i naturlig størrelse i ler.