PORTFOLIOJeg arbejder i ler, som brændes og i nogle tilfælde glaseres. Jeg har både erfaring med stor og lille skala og udvikler løbende på teknikker og produkter. Her kan du se nogle af de temaer jeg arbejder med.

Fagmenter


Dissekeret og sammensat påny.


Ansigtsfragmenterne er et forsøg på at nedbryde ansigter til sansemoduler. De fungerer både i egen ret og sammen, sammensat i forskellige kombinationer. De kan både hænge og stå. Nogle har endda sepcifikke formål, som ørerne på stilke, der kan holde og udstille øreringe, man er særligt glad for.

Masker


Ansigtet sanser og vi sanser ansigter. Vi genkender mennesker på ansigtet, forelsker os i ansigter og sanser verden med vores ansigter. 


Ansigterne laver jeg i naturlig størrelse. Jeg kalder dem masker, da de er tænkt til at hænge som masker på vægge. Jeg laver både serieproducerede og unikke masker. Jeg laver også masker på bestilling.  

Hænder


Hænder føler og rør. De arbejder for os og siger meget om os. De sætter aftryk og samler indtryk. Vi holder, mærker og taler med vores hænder. 


Hænderne er ligesom maskerne skabt til at hænge på vægge. De protrætterer følelser og sociale bånd. Også her laver jeg på bestilling, gerne med udgangspunkt i konkrete hænder.

Mennesker


Hvem er jeg? Hvem er vi? Og hvordan forholder vi os til hinanden? Følelser, intentioner, vilje og sansninger - mennesket er uudtømmeligt.


Mine mennesker laver jeg for at forstå og prøve grænser. De falmer, forvitrer og nedbrydes. Jeg laver dem i naturlig størrelse i ler. Jeg laver ikke aktuelt hele mennesker, men er åben overfor bestillingsopgaver.