Om Jacob Laoru

Skulptør


Jacob Laoru er en klassisk figurativ skulptør, som også bruger kontemporere elementer i sine værker. Hans fokus er mennesket, kroppen, ansigtet og mødet med hans skulpturer. 


Jacob har arbejdet med skulpturer i 15 år. Først i stor skala, men sidenhen i mindre skala, primært med hænder og ansigter. Han arbejder primært i ler, men arbejder også på at udvide med andre materialer. Ved siden af hans virke som skulptør er han ved at uddanne sig til psykolog. 


Jacob er inspireret af klassiske græske og romerske skulpturer. Desuden finder han meget inspiration i moderne figurative skulptører som Auguste Rodin, men også i en række nulevende kunstnere. Især de nulevende kunstnere drager ham mod abstraktioner og kontemporere indgreb. 


Jacob Laoru sælger både værker i produktion, serieproducerede skulpturer og unikke værker. For Jacob handler det om at invitere ind, så I kan blive en del af processen. Derfor arbejder han for tiden især på ansigtsfragmenterne, som har et unikt præg kva deres glasering og som får nyt liv, når de sammensættes af jer.


Se Jacobs portfolio og skriv endelig, hvis I har spørgsmål.